COMPANII
Transgaz va fi listata la bursa in februarie 2008 Transgaz Medias, companie de transport de gaze naturale, va fi lista la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in luna februarie a anului viitor, a declarat Ioan Rusu, directorul general al societatii, citat de NewsIn. Oferta publica de vanzare de actiuni Transgaz se va desfasura in perioada 26 noiembrie-7 decembrie. Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor, estimeaza ca in urma operatiunii de listare a transportorului de gaze se vor strange 67 de milioane de euro, bani care vor fi folositi pentru modernizarea infrastructurii de transport.
Profitul Albalact s-a dublat in primele noua luni Compania Albalact Alba Iulia a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net de 5,68 milioane de lei, in crestere cu 106,14% fata de perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al producatorului de lactate. In aceeasi perioada, cifra de afaceri a companiei a fost de 111,75 milioane de lei, cu 64,33% mai mare decat in perioada similara a anului trecut.
Securitas AB a intrat oficial pe piata serviciilor de securitate din Romania Securitas AB, liderul mondial in serviciile de securitate, a intrat oficial pe piata romaneasca, prin intermediul companiei sale locale, Securitas Security Services, transmite NewsIn. Reprezentantii companiei au declarat ca si-au propus ca in aproximativ trei ani sa ocupe prima pozitie de profil din Romania.
Un fond de investitii controlat de emiratul din Abu Dhabi a preluat 8,1% din AMD Fondul de investitii Mubadala Development, controlat de emiratul arab Abu Dhabi, a preluat 8,1% din actiunile companiei americane Advanced Micro Devices (AMD), al doilea mare producator de procesoare la nivel mondial, potrivit Reuters. Waleed al-Mokarrab al-Muhairi, directorul executiv al Mubadala Development, a confirmat preluarea acestei participatii, insa nu a precizat valoarea tranzactiei. Potrivit calculelor analistilor Reuters, 8,1% din actiunile AMD valoreaza peste 550 milioane de dolari.
AVAS va relua procesul de privatizare a Santierului Naval Mangalia Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a decis sa nu prelungeasca termenul de valabilitate a ofertei de vanzare a pachetului de actiuni detinut la Santierului Naval Mangalia, termen care a expirat in data de 13 noimebrie, dupa ce oferta depusa de 2x1 Holding Cape Midia Shipyard a fost sub valoarea de lichidare a societatii. In urmatoarea perioada se va intocmi un program de restructurare pentru eficientizarea activitatii societatii si cresterea atractivitatii acesteia pe piata.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by