POLITIC
Pentru alegeri, program prelungit la eliberari acte de identitate Programul de lucru la servicul de eliberare a cartilor de identitate a fost prelungit, birourile fiind deschise si sambata si duminica intre orele 8:00 si 20:00. Autoritatile au luat aceasta decizie pentru ca si alegatorii care nu au actele de identitate in regula sa poata vota la euroalegeri si la referendum.
Portretul lui Becali in presa germana: Cel mai bizar politician "Salvatorul Romaniei sta in autoturismul sau de 500.000 de euro, marca Mercedes Maybach, si se delecteaza la karaoke", scrie publicatia germana Die Tageszeitung despre Becali. "Trambiteaza cu voce tare textul si melodia cantecului religios «Dumnezeu este cu noi!». La acute vocea il lasa, dar muzica acopera defectiunea; CD-ul ruleaza cu amplitudine maxima", continua articolul, preluat de Rador.
Uninominalul Guvernului, contestat de Basescu la Curtea Constitutionala Presedintele Traian Basescu a depus miercuri la Curtea Constitutionala o contestatie pe marginea legii votului uninominal pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in cursul saptamanii trecute. Potrivit termenelor legale, Basescu ar trebui sa promulge legea cel tarziu pe 26 noiembrie, dar este putin probabil ca CCR sa se pronunte pana atunci.
Basescu vrea "o dictatura de catifea" Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca decizia presedintelui Traian Basescu de a ataca legea privind uninominalul la Curtea Constitutionala este regretabila si ca seful statului urmareste instaurarea unei "dictaturi de catifea", transmite NewsIn. Seful statului a contestat miercuri la Curtea Constitutionala articolul 29 din Legea votului uninominal.
Ion Iliescu: Sistemul uninominal se practica in tari in care nu exista pluralism politic "Sistemul uninominal s-a practicat si se practica in tari in care nu exista pluralism politic sau in tari cu un sistem politic dominat de doua partide care se succed periodic la putere (cum este cazul SUA si al Angliei)", scrie Ion Iliescu pe blogul sau. Fostul presedinte isi incepe relatarea intr-un stil asezat: „Referendumul se apropie. Asupra oportunitatii acestui demers mi-am spus parerea in diverse ocazii. Citind mesajele primite pe blog, constat insa ca asupra votului uninominal exista o totala lipsa de informare”.
Cadavrul lui Dumitru Tinu a fost exhumat Cadavrul fostului director al ziarului Adevarul, Dumitru Tinu, a fost exhumat, luni dimineata, la cimitirul din Breaza, la solicitarea fiului acestuia. Andrei Iucinu sustine ca jurnalistul nu ar fi murit in urma accidentului de masina din 1 ianuarie 2003, ci din alte cauze. Ramasitele lui Tinu au fost duse la Institutul de Medicina Legala, unde vor fi supuse analizelor de laborator.Update: Expertiza ramasitelor lui Tinu s-a incheiat luni seara, trupul urmand sa fie reinhumat in cursul noptii. Procuroii ar putea anunta rezultatele analizelor peste doua zile.
EUgenii: Replici memorabile la europarlamentare (episodul 8) Campania pentru europarlamentare a inceput si fiecare partid si candidat se intrec in mesaje care mai de care mai pretentioase si mai pretioase. Noi le-am selectat pe cele mai "interesante" dintre ele. In editia de azi puteti citi o mostra a umorului cu care ne-a obisnuit senatorul PSD Sorin Oprescu.
Primarul Sectorului 1 este urmarit penal Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, este cercetat penal pentru abuz in serviciu pentru ca, in iunie anul trecut, ar fi dispus evacuarea unor comercianti din Piata Amzei fara a avea o decizie judecatoreasca in acest sens. In iunie 2006, toti cei care s-au opus interventiei reprezentantilor Primariei Sectorului 1 si ai politistilor comunitari au fost bagati in dube.
10 topuri cu dalmatienii din Parlament Top 10 parlamentari chiulangii, bogatasi cu chirie de la stat, traseisti, miliardari, lenesi, cheltuitori si plimbareti, imbogatiti in timpul mandatului, cu dosare la DNA. Parlamentarii dalmatieni care au tinut prima pagina. Locul... 11 din Top 10 dalmatieni il punem la dispozitia cititorilor pentru a ne da exemple despre parlamentari harnici, competenti, corecti si care nu profita de functie.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by