POLITIC
Firea are încredere în șansele ei în cursa pentru Primăria Capitalei, dar a identificat un „dușman” Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat vineri că are încredere în șansele sale la alegerile din 9 iunie, considerând că bucureștenii o vor vota „pentru continuarea proiectelor” din mandatul anterior, dar crede că are un dușman: timpul.
Ciolacu, mesaj către Clotilde Armand, care l-a trimis „la covrigărie: „Să-și ia un avocat bun!” Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis primarului Clotilde Armand, trimisă în judecată joi, „să-și ia un avocat bun”.
VIDEO Un nou schimb de mesaje Piedone-Ciolacu: „Nu mă retrag și nu negociez” / „Am încheiat orice dialog” Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis, joi, un nou mesaj pentru PSD, care i-a cerut să se retragă din cursă și să o susțină pe Gabriela Firea. „Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni”, afirmă Piedone. La rândul lui, Ciolacu îi transmite că a „încheiat orice dialog”.
Clotilde Armand, trimisă în judecată: Un dosar în care Marcel Ciolacu a schimbat 4 procurori / Drulă: Hărţuieli politice Președintele USR, Cătălin Drulă, acuză că trimiterea în judecată a primarului USR de la Sectorul 1, Clotilde Armand, este o „hărțuială politică”. În același timp, Armand vorbește despre întreaga situație și spune că este „un caz penibil”, iar acuzațiile care i se aduc sunt „ridicole”.
USR a depus la DIICOT un denunț penal contra lui Popescu Piedone și a „caracatiței” din Sectorul 5
Avocatul şi liderul consilierilor USR Sector 5, Alexandru Dimitriu, a anunţat că a depus la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) un denunţ penal împotriva edilului Cristian Popescu Piedone şi a „grupului infracţional" care „a acaparat" Primăria Sectorului 5 şi instituţiile din subordine.
Ilan Şor vrea federalizarea Republicii Moldova, iar limba țării să fie rusa. „Transnistria va fi de acord, în condițiile în care Rusia va fi mediator” Oligarhul fugar Ilan Şor, liderul blocului politic „Pobeda” înființat duminică la Moscova, se declară pentru transformarea Republicii Moldova într-o federaţie, în care Tiraspolul şi Comratul să fie puse pe picior de egalitate cu Chişinăul, iar limba de comunicare să fie rusa.
Sediul BEC, inundat. Au fost distruse 40.000 de semnături ale partidului lui Florin Călinescu. Judecătorii au arătat hibele legislației privind verificarea listelor Fără cele 40.000 de semnături, Partidul Diaspora Unită nu ar fi putut participa la alegerile europarlamentare. Judecătorii de la Tribunalul București, dar și cei de la Curtea de Apel, au răsturnat însă decizia Biroului Electoral Central, care respinsese lista deschisă de Florin Călinescu.
Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului, nu va candida la alegerile locale: „Sunt însărcinată și este o sarcină cu risc” Flavia Boghiu (USR), viceprimarul suspendat al orașului Brașov, a anunțat că nu va candida la alegerile locale din acest an întrucât este însărcinată, iar sarcina este una cu risc. Boghiu este suspendată din funcție în urma unui dosar deschis de DNA pentru abuz în serviciu, dosar care a fost trimis instanței pentru soluționare.
Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de șef al CJ Prahova. Liberalul are interdicție să exercite funcția Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie, pus sub control judiciar şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus, miercuri, semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, potrivit News.ro.
Premierul Ciolacu, către liderii PSD: „Oamenii politici, printre care mă număr şi eu, au învrăjbit prea mult românii” Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că mulți dintre oamenii politici, printre care s-a inclus și el, au contribuit la învrăjbirea românilor. Ciolacu a făcut această afirmație la lansarea candidaturii primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, pentru un nou mandat, unde a vorbit despre politizarea excesivă a administrației publice.
Ciolacu îl roagă pe „prietenul” Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală / Ce-i răspunde candidatul PUSL Marcel Ciolacu a făcut marți seară apel la „prietenul” Cristian Popescu Piedone să se așeze la masă împreună și să o susțină pe Gabriela Firea în cursa pentru primăria Capitalei. Cristian Popescu Piedone refuză oferta și îi dă replica pe Facebook că „ați uitat de oamenii nedreptățiți și mințiți de Nicușor Dan și ați amanetat Bucureștiul pentru interesele voastre meschine.
[P] Cine sunt primarii care fac investiții majore în transportul public ​Primarii USR fac investiții masive în modernizarea mijloacelor de transport public în orașele pe care le administrează.
ȘtirilePROTV.ro: L-au făcut „dispărut”. Ce s-a întâmplat în București după ce PSD și PNL l-au dat la o parte pe Cîrstoiu din cursa pentru PMB Cursa pentru Primăria Generală a Capitalei s-a încheiat pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, scrie ȘtirileProtv.ro.
Sondaj INSCOP - Intenţii de vot pentru consiliile locale: PSD - 28%, PNL - 26%, AUR 14%
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie la comanda News.ro, datele indicând o scădere de peste 2 procente pentru PSD, o creştere de peste 1 procent pentru PNL şi o scădere de 3 procente pentru AUR, comparativ cu sondajul din luna martie.
Prima promovare a candidatului Burduja: ca motociclist „Am un plan pentru România și știu că ne putem ridica țara mai sus decât a fost vreodată”. Așa începe prezentarea și interviul lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la primăria Bucureștiului, în revista motoADN.
VIDEO Marcel Ciolacu își cere scuze față de dr. Cătălin Cîrstoiu, pentru „ce a pătimit”: Atacurile nu au fost împotriva lui, ci împotriva acestei alianțe electorale Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a cerut scuze marți față de Cătălin Cîrstoiu, pentru „ceea ce a pătimit”, după ce liderii coaliției PSD-PNL au decis să renunțe la candidatura sa pentru Primăria Capitalei, în contextul investigației HotNews.ro privind incompatibilitatea managerului spitalului.
Firea: Nicușor Dan a avut bani mai mulți, dublu decât mine, și nu se lucrează nimic, totul e blocat Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, se declară optimistă la intrarea în cursa pentru un nou mandat la primăria Capitalei. Ea și-a început discursul cu un atac la adresa primarului Nicușor Dan susținând că „în București nu se lucrează nimic”.
Ciolacu își duce miniștrii în orașul lui Grindeanu: Ședință specială de Guvern joi la Timișoara Guvernul se va întruni într-o ședință specială joi, 25 aprilie, în Timișoara, pentru a aproba proiecte cu impact major regional, a anunțat marți Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Executivului. Timișoara este orașul din care vine Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor, prim vicepreședinte PSD și deputat de Timiș.
Nicușor Dan: Gabriela Firea nu ar trebui să mai deschidă gura / Piedone, definiția cuvântului interlop Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a descifrat mesajul pe care l-a scris marți dimineață, după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu de alianța PSD-PNL. El a precizat la Digi24 că Cristian Popescu Piedone reprezintă definiția din DEX a cuvântului „interlop”, iar Gabriela Firea nu ar trebui să mai candideze după anteriorul mandat, aceasta fiind acuzată de actualul edil că a luat decizii controversate. De asemenea, a mai susținut că cei doi contracandidați ai săi au „conexiuni cu speculatori imobiliari”.
Cătălin Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursa pentru Primăria Capitalei: „Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu” Cătălin Cîrstoiu a transmis că nu a fost decizia sa de a se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, întrucât „un medic nu abandonează niciodată”, în primul mesaj după ce PSD-PNL a decis să nu îi mai susțină candidatura.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by