ULTIMA ORA
​SONDAJ LIVE Merita Simona Halep să primească un wildcard la Roland Garros? Organizatorii de la Roland Garros au decis să nu îi ofere un wildcard Simonei Halep pentru Grand Slamul de la Paris. Jurnalistul HotNews.ro Adrian Ilincescu explică miercuri într-un articol de opinie, de ce refuzul francezilor de a o lăsa în afara participantelor din 2024 pe Simona Halep, campioană pe zgura de pe Chatrier în 2018 și finalistă în alte două rânduri (2014 și 2017), nu este unul surprinzător.
​Cum îți alegi festivalul de muzică ideal pentru vara lui 2024 Artiști sau atmosferă? Într-un oraș sau mai bine departe de urban? Cu gașca de prieteni sau singur? Dacă vrei să alegi un festival de muzică la care să mergi vara aceasta, piața românească e suficient de generoasă în opțiuni. Festivalurile, la fel ca oamenii care le frecventează, au personalități unice, cu atmosferă și oferte de program diferite. Am întrebat oamenii din echipa Electric Castle care ar fi cele mai utile repere în alegerea festivalului care să ți se potrivească cel mai bine.
Lămuriri despre refuzul organizatorilor de la Roland Garros de a-i oferi Simonei Halep un wild card. Nu e despre România OPINIE. Decizia francezilor o lasă în afara participantelor din 2024 pe Simona Halep, campioană pe zgura de pe Chatrier în 2018 și finalistă în alte două rânduri (2014 și 2017). Dar organizatorii de la Roland Garros și-au respectat cu strictețe direcția în ceea ce privește acordarea de wild card-uri. Un alt important campion, Dominic Thiem, care a jucat două finale la Roland Garros, în 2018 și 2019, a pățit la fel.
Filmul crimei din Crângași: Un bărbat a fost omorât în bătaie în mijlocul unei intersecții, sub privirile a numeroși oameni. Atacatorii, de 16 și 20 de ani, i-au aplicat „numeroase lovituri” cu bâtele - procurori Un bărbat de 46 de ani a murit ucis în bătaie, marți seară, lângă stația de metrou Crângasi, suspecții fiind doi tineri de 16 și 20 de ani. Peocurorii spun că atacatorii i-au aplicat victimei „numeroase lovituri cu araci din lemn pe care i-au luat de apropiere”, iar la aceste scene a asistat - în mijlocul unei intersecii - „un număr mare de persoane” - pietoni și șoferi.
Cannes 2024: Meryl Streep, recompensată cu un Palme d'Or onorific. „Sunt atât de fericită că nu v-aţi plictisit de mine” Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, premiată de trei ori cu Oscar, a primit marţi seară, în cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, un trofeu Palme d'Or onorific, care imortalizează „locul ei de neşters în istoria cinematografiei", informează AFP.
PODCAST Sergiu Neguț, antreprenor și cofondator FintechOS, despre InsurTech-uri: „Dacă o transformare se produce, poți face parte din ea sau poți fi eliminat” Într-o lume plină de complexități economice, Sergiu Neguț, cofondator al FintechOS, dezvăluie implicațiile profunde ale transformării digitale în industria asigurărilor. Potrivit lui, adaptarea la schimbările comportamentului consumatorului și la cerințele pieței este crucială, acesta subliniind și competiția acerbă pentru prezența în canalele de distribuție relevante între InsurTech-uri și companiile tradiționale de asigurări.
VIDEO Simona Halep, apariție surprinzătoare pe cel mai important teren de la Roland Garros Simona Halep nu a fost inclusă de organizatorii de la Roland Garros pe lista jucătoarelor care primesc wild card pentru ediția din acest an, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe fosta lideră WTA să se antreneze pe arena Philippe Chatrier.
[P] Corvinul și Oțelul se înfruntă la Sibiu cu trofeul pe masă în Cupa României Betano ​Un nou sezon de Cupa României Betano a ajuns la final, iar echipele Corvinul Hunedoara (Liga 2) și Oțelul Galați vor lupta pe stadionul ”Municipal” din Sibiu pentru marele trofeu pus în joc, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.
Un candidat la Primăria Sibiu încearcă să intre și în Consiliul Local împreună cu fratele, mama şi bunica: „Familia Zară, o familie unită” Ioan Ştefan Zară, candidatul la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist Român, a intrat și în cursa electorală pentru Consiliul Local al orașului. Pe lista partidului, pe care Zară o deschide, mai sunt și fratele, mama şi bunica lui, transmite Agerpres.
Un alt șofer român de TIR, lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod, în Belgia, în același loc unde a murit Gheorghe Țibil Cu două zile înainte de moartea tragică a șoferului român de TIR Gheorghe Țibil, pe o autostradă din Belgia, un capac de canal a fost aruncat în camionul unui alt camionagiu român de pe același pod de la Heron, scrie presa belgiană.
VIDEO Alaves a fost surclasată de Real Madrid, dar Ianis Hagi a ieșit în evidență - Nota primită de român Deportivo Alaves a pierdut cu 5-0 pe terenul lui Real Madrid (etapa 36 din LaLiga), dar Ianis Hagi a reușit să iasă în evidență pe „Santiago Bernabeu”, la primul meci ca titular după o așteptare de patru luni.
Tom Holland spune că rolul din noua piesă „Romeo și Julieta”, ținta unor atacuri rasiste, este un punct de reper ale carierei sale Tom Holland se declară „mai mult decât mândru” după ce a jucat rolul lui Romeo într-o adaptare piesei lui William Shakespeare care a fost criticată din cauza alegerii actriței Francesca Amewudah-Rivers pentru a o juca pe Julieta, relatează revista People.
Olanda este aproape să aibă un nou guvern după șase luni de negocieri. Geert Wilders: „Nu văd cum am putea eșua” Naționalistul olandez Geert Wilders a declarat miercuri că este foarte aproape de un acord cu potențialii săi parteneri guvernamentali de dreapta, la aproape șase luni după victoria în alegerile parlamentare, relatează Reuters.
Schimbarea orelor de masa și grija la orarul de somn pentru a "repara ceasul biologic" ne ajută să îmbătrânim sănătos Organismul uman este coordonat de o rețea complexă de ceasuri biologice interne, cunoscute sub denumirea de ritmuri circadiene. Aceste mecanisme reglează o multitudine de funcții, indicând mușchilor care e momentul optim pentru reparare, pielii când trebuie să se regenereze și metabolismului când să își intensifice sau să își reducă activitatea.
Sunt de 5 ani la Bruxelles și câștigă regește, dar acum a venit vremea scadenței: ce fac europarlamentarii României pentru noi? După alegerile europarlamentare din 2019, România are alocate 33 de locuri în Parlamentul European. Avem a șasea cea mai mare delegație de europarlamentari din UE. Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Democrat (PSD) au fost principalii competitori ai alegerilor trecute, așa că au obținut cel mai mare număr de mandate, urmate la mică diferență de alianța dintre USR și PLUS (actualul REPER), destrămată între timp.
Închisoare pentru e-Factura: Ce spune noua Lege susținută de Ciolacu-Ciucă Legea Ciolacu-Ciucă (126/2024) care îi scapă de închisoare pe evazioniști are și prevederi în privința e-Factura. Mai exact, anumite fapte se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 10 ani sau amendă.
Vă presați copiii să performeze la școală? Ce efecte poate avea presiunea excesivă pusă de părinți asupra copiilor și cum păstrați echilibrul Mulți părinți vor performanță de la copii: să fie buni la învățătură (de preferat la toate materiile!), să urce pe podium dacă mai fac și un sport, să vorbească fluent limba engleză sau să fie niște virtuozi ai instrumentului studiat. A avea pretenții exagerate de la copil, a pune pe el o presiune mult prea mare, poate avea consecințe neașteptat de grave pe termen lung. Cum păstrăm totuși un echilibru, explicăm mai jos.
VIDEO Un autobuz a căzut într-o prăpastie în Peru. Cel puţin 16 morţi Cel puțin 16 persoane au murit marți dimineață în regiunea andină Ayacucho, în sud-estul Peru, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie, potrivit autorităților, transmite AFP.
LIVE Război în Ucraina - ziua 812: Forțele aeriene ruse au „doborât” 10 rachete ATACMS în Crimeea / Situație „foarte dificilă” în orașul Vovchansk din regiunea Harkov / Zelenski și-a anulat vizitele în Spania și Portugalia Armata ucraineană a anunțat marți seară că trupele sale s-au retras pe noi poziții în două zone din nordul regiunii Harkov, unde Moscova presează o ofensivă, și a avertizat asupra unei acumulări de forțe rusești în nord, în apropiere de regiunea Sumî. Oficiali ruși au anunțat miercuri dimineață mai multe lovituri ucrainene atât în Rusia, cât și în peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rusia în 2014.
Economia a crescut marginal în primul trimestru, potrivit Statisticii / Pariurile economiștilor pe creșterea economiei în acest an Economia a crescut în primul trimestru cu 0,1% (creștere față de primul trimestru din 2023) potrivit primelor estimări ale Institutului Național de Statistică, după ce consumul privat a crescut cu 5,5%, devenind un motor important al creșterii economice.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by