ULTIMA ORA
[P] Corvinul și Oțelul se înfruntă la Sibiu cu trofeul pe masă în Cupa României Betano ​Un nou sezon de Cupa României Betano a ajuns la final, iar echipele Corvinul Hunedoara (Liga 2) și Oțelul Galați vor lupta pe stadionul ”Municipal” din Sibiu pentru marele trofeu pus în joc, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.
Un candidat la Primăria Sibiu încearcă să intre și în Consiliul Local împreună cu fratele, mama şi bunica: „Familia Zară, o familie unită” Ioan Ştefan Zară, candidatul la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist Român, a intrat și în cursa electorală pentru Consiliul Local al orașului. Pe lista partidului, pe care Zară o deschide, mai sunt și fratele, mama şi bunica lui, transmite Agerpres.
Un alt șofer român de TIR, lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod, în Belgia, în același loc unde a murit Gheorghe Țibil Cu două zile înainte de moartea tragică a șoferului român de TIR Gheorghe Țibil, pe o autostradă din Belgia, un capac de canal a fost aruncat în camionul unui alt camionagiu român de pe același pod de la Heron, scrie presa belgiană.
Povestea unui copil cu diabet tip 1, spusă de mama lui. „Vreau să distrug mitul «nu mânca atâta dulce, fiindcă dai în diabet»” Lipsa poftei de mâncare, urinatul des și apatia au fost primele semne care i-au dat mamei de gândit.
VIDEO Alaves a fost surclasată de Real Madrid, dar Ianis Hagi a ieșit în evidență - Nota primită de român Deportivo Alaves a pierdut cu 5-0 pe terenul lui Real Madrid (etapa 36 din LaLiga), dar Ianis Hagi a reușit să iasă în evidență pe „Santiago Bernabeu”, la primul meci ca titular după o așteptare de patru luni.
Tom Holland spune că rolul din noua piesă „Romeo și Julieta”, ținta unor atacuri rasiste, este un punct de reper ale carierei sale Tom Holland se declară „mai mult decât mândru” după ce a jucat rolul lui Romeo într-o adaptare piesei lui William Shakespeare care a fost criticată din cauza alegerii actriței Francesca Amewudah-Rivers pentru a o juca pe Julieta, relatează revista People.
Olanda este aproape să aibă un nou guvern după șase luni de negocieri. Geert Wilders: „Nu văd cum am putea eșua” Naționalistul olandez Geert Wilders a declarat miercuri că este foarte aproape de un acord cu potențialii săi parteneri guvernamentali de dreapta, la aproape șase luni după victoria în alegerile parlamentare, relatează Reuters.
Schimbarea orelor de masa și grija la orarul de somn pentru a "repara ceasul biologic" ne ajută să îmbătrânim sănătos Organismul uman este coordonat de o rețea complexă de ceasuri biologice interne, cunoscute sub denumirea de ritmuri circadiene. Aceste mecanisme reglează o multitudine de funcții, indicând mușchilor care e momentul optim pentru reparare, pielii când trebuie să se regenereze și metabolismului când să își intensifice sau să își reducă activitatea.
Sunt de 5 ani la Bruxelles și câștigă regește, dar acum a venit vremea scadenței: ce fac europarlamentarii României pentru noi? După alegerile europarlamentare din 2019, România are alocate 33 de locuri în Parlamentul European. Avem a șasea cea mai mare delegație de europarlamentari din UE. Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Democrat (PSD) au fost principalii competitori ai alegerilor trecute, așa că au obținut cel mai mare număr de mandate, urmate la mică diferență de alianța dintre USR și PLUS (actualul REPER), destrămată între timp.
Închisoare pentru e-Factura: Ce spune noua Lege susținută de Ciolacu-Ciucă Legea Ciolacu-Ciucă (126/2024) care îi scapă de închisoare pe evazioniști are și prevederi în privința e-Factura. Mai exact, anumite fapte se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 10 ani sau amendă.
Vă presați copiii să performeze la școală? Ce efecte poate avea presiunea excesivă pusă de părinți asupra copiilor și cum păstrați echilibrul Mulți părinți vor performanță de la copii: să fie buni la învățătură (de preferat la toate materiile!), să urce pe podium dacă mai fac și un sport, să vorbească fluent limba engleză sau să fie niște virtuozi ai instrumentului studiat. A avea pretenții exagerate de la copil, a pune pe el o presiune mult prea mare, poate avea consecințe neașteptat de grave pe termen lung. Cum păstrăm totuși un echilibru, explicăm mai jos.
VIDEO Un autobuz a căzut într-o prăpastie în Peru. Cel puţin 16 morţi Cel puțin 16 persoane au murit marți dimineață în regiunea andină Ayacucho, în sud-estul Peru, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie, potrivit autorităților, transmite AFP.
LIVE Război în Ucraina - ziua 812: SUA anunță un ajutor militar suplimentar pentru Ucraina/ Rusia revendică ocuparea unor noi localități / Zelenski și-a anulat vizitele externe Armata ucraineană a anunțat marți seară că trupele sale s-au retras pe noi poziții în două zone din nordul regiunii Harkov, unde Moscova presează o ofensivă, și a avertizat asupra unei acumulări de forțe rusești în nord, în apropiere de regiunea Sumî. Oficiali ruși au anunțat miercuri dimineață mai multe lovituri ucrainene atât în Rusia, cât și în peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rusia în 2014.
Economia a crescut marginal în primul trimestru, potrivit Statisticii / Pariurile economiștilor pe creșterea economiei în acest an Economia a crescut în primul trimestru cu 0,1% (creștere față de primul trimestru din 2023) potrivit primelor estimări ale Institutului Național de Statistică, după ce consumul privat a crescut cu 5,5%, devenind un motor important al creșterii economice.
​Procesul lui Trump. Fostul avocat Michael Cohen a fost interogat agresiv de apărare în încercarea de a-i zdruncina credibilitatea Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, s-a confruntat marţi, în a doua zi de audieri, cu un interogatoriu agresiv din partea avocaţilor apărării, în procesul intentat fostului preşedinte la New York, aceştia încercând să submineze mărturia lui Cohen, potrivit căreia Trump a fost direct implicat într-un plan complicat de cumpărare a tăcerii unei vedete porno şi disimulare a plăţilor către aceasta, relatează Reuters.
​Taiwanul detectează 45 de avioane chineze în apropierea teritoriului său Armata Taiwanului a detectat 45 de avioane chineze în jurul insulei, a anunţat miercuri Ministerul Apărării, cu mai puţin de o săptămână înainte de instalarea în funcţie a noului preşedinte Lai Ching-te, un partizan al fermităţii în faţa Beijingului, notează AFP.
Mitsotakis și Erdogan, discuții la Ankara pentru normalizarea relațiilor dintre Grecia și Turcia Liderii Greciei și Turciei s-au întâlnit luni pentru a încerca să lase în urmă decenii de dispute. Este a patra oară când aceștia se întâlnesc în ultimele 12 luni, pentru a încerca să-și normalizeze relațiile, potrivit Euronews, citat de Rador Radio România.
Germania: Un lider de extremă-dreapta a fost amendat pentru un slogan nazist Justiția germană l-a amendat marți cu 13.000 de euro pe Björn Höcke, una dintre cele mai radicale figuri din cadrul partidului de extremă dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), pentru că a folosit un slogan nazist, potrivit AFP.
VIDEO Zelenski, după discuţii cu Blinken şi Macron: Dacă am fi primit deja două sisteme Patriot la Harkov, am fi avut o situaţie diferită Preşedintele Volodimir Zelenski a cerut „o accelerare notabilă” a livrărilor americane de arme, spunându-i secretarului de stat al SUA Antony Blinken, cu care s-a întâlnit marţi la Kiev, că în prezent trece prea mult timp între anunţarea pachetelor de ajutor şi apariţia efectivă a armelor pe linia frontului. Într-o nouă pledoarie pentru a obţine sisteme antiaeriene Patriot, Zelenski a spus, în discursul video de marţi seară, că dacă Ucraina avea două astfel de sisteme de apărare antiaeriană în regiunea Harkov, situaţia de pe front ar fi fost în prezent cu totul alta.
VIDEO Blinken a cântat la chitară într-un bar din Kiev Șeful diplomației americane Antony Blinken, un fan al chitarei și al rock-ului, a cântat piesa „Rockin' in The Free World” a lui Neil Young într-un bar din Kiev, în semn de omagiu pentru lupta ucrainenilor împotriva invaziei rusești, potrivit AFP.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by