ULTIMA ORA
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat în stomac / A ieșit din operație / Viceprim-ministrul Taraba: Nu se mai află într-o situație care îi pune viața în pericol - VIDEO Robert Fico a fost împușcat miercuri în Handlová, un oraș din centrul Slovaciei, la scurt timp după ce a ieșit de la o ședință de guvern pentru a saluta mulțimea aflată în fața clădirii, a anunțat Reuters care citează agenția de stat slovacă TASR. El a fost transferat ulterior cu un elicopter la un spital din Banská Bystrica. După o operație care a durat mai bine de trei ore, el a fost stabilizat, iar viața lui nu mai este în pericol, scrie presa slovacă. Atacatorul, un bărbat de 71 de ani, a fost reținut.
Ciolacu, apel la muzeografi să nu boicoteze „Noaptea Muzeelor”: La șantaj, nu voi răspunde. Dacă e nevoie, voi apela la alţi miniştri şi avem noi grijă de muzee Premierul Marcel Ciolacu a făcut, miercuri, un apel la muzeografi să nu boicoteze evenimentul "Noaptea Muzeelor", subliniind că problemele reclamate de aceştia pot fi rezolvate pe calea dialogului şi nu printr-un "şantaj". „La şantaj, îi anunţ oficial că nu voi răspunde. Dacă e nevoie, voi apela la alţi miniştri şi avem noi grijă de muzee în 'Noaptea Muzeelor'. Nu am nicio problemă", a declarat premierul Ciolacu.
Gabriela Ruse, în optimi la Trofeul Clarins - A pierdut primul set cu 6-0, dar a revenit spectaculos în fața unei favorite Gabriela Ruse a făcut pasul în optimile Trofeului Clarins, după ce a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Lin Zhu, favorită 5 a competiției WTA 125 de la Paris.
Joe Biden vs. Donald Trump: Ce arată cel mai nou sondaj realizat la nivel național, cu 6 luni înaintea alegerilor Președintele american Joe Biden și contracandidatul său republican, Donald Trump, sunt la egalitate în cursa pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din noiembrie, în contextul în care Trump se confruntă cu acuzațiile penale ce i se aduc, iar Biden este supus criticilor privind sprijinul său acordat Israelului în războiul împotriva grupării islamiste palestiniene Hamas, arată un nou sondaj Reuters/Ipsos publicat miercuri.
Numărul cazurilor de tuse convulsivă a crescut de 7 ori în România față de anul trecut 112 cazuri de tuse convulsivă s-au înregistrat în România în primele 4 luni ale acestui an, față de 16 cazuri înregistrate în anul 2023, arată datele Institutului Național de Sănătate Publică. Practic, de 7 ori mai multe cazuri.
Clinica de Stomatologie din Sectorul 4 se deschide din 17 iunie ​Cel mai important obiectiv de infrastructură medicală, cu profil de stomatologie, realizat în ultimii 50 de ani de către o administrație locală, urmează să fie deschis din 17 iunie. Anunțul a fost făcut de către primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Clinica de Stomatologie, din Șoseaua Olteniței nr. 9.
fanatik.ro: Cum se vor calcula pensiile speciale ale experților criminaliști și ale personalului auxiliar din instanțe. Ce se întâmplă cu primele și sporurile Ministerul Justiției a inițiat un proiect legislativ prin care se stabilește concret cuantumul pensiilor speciale pentru personalul auxiliar.
Fraudă de 8 milioane de euro cu echipamente medicale în timpul pandemiei. Anchetă a Parchetului European la București O anchetă derulată de Parchetul European la București vizează o fraudă de 8 milioane de euro din bani europeni, prin manipularea achizițiilor de echipamente medicale în timpul pandemiei de COVID-19.
Aurorele boreale din ultimele zile reprezintă doar începutul, anunță specialiștii Aurorele boreale din ultimele zile, care au fost vizibile la latitudini mult mai joase decât în mod normal, nu sunt altceva decât efectele celei mai mari furtuni geomagnetice din ultimele două decenii, anunță mai mulți fizicieni citați de revista Nature. Însă lucrurile sunt departe de a se fi terminat, adaugă aceștia.
Primăria Sectorului 3 a început lucrările de construire a unui nou pod rutier peste râul Dâmbovița, în dreptul străzii Lunca Priporului Primăria Sectorului 3 a început construirea unui nou pod rutier peste râul Dâmbovița, în dreptul străzii Lunca Priporului, legând artera cu cele două sensuri ale Splaiului Unirii, a anunțat instituția într-un comunicat de presă.
Primul portret oficial al regelui Charles după încoronare stârnește reacții intense, din cauza roșului aprins folosit Buckingham Palace a dezvelit marți portretul oficial al Regelui Charles al Marii Britanii, iar lucrarea a generat reacții diverse pe rețelele sociale, în special din cauza tușelor de un roșu aprins izbitor, scriu CNN și Reuters.
Asociația misterioasă care pretinde că îi reprezintă pe „proprietarii legitimi” ai „Mona Lisa” a pierdut procesul din Franța „Mona Lisa”, cel mai cunoscut tablou din lume, va putea să rămână la Muzeul Luvru din Paris, a decis justiția franceză, respingând o acțiune depusă de o organizație misterioasă care a pretins că îi reprezintă pe moștenitorii lui Leonardo da Vinci, relatează AFP și Agerpres.
GSP: „Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România Nicolas Samayoa (28 de ani), fundaș central la Politehnica Iași, povestește pentru Gazeta Sporturilor cum a absolvit o facultate în Statele Unite și ce preparat românesc ar mânca în fiecare zi.
Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală. Cele mai noi informații oferite de medici Evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic este „lent favorabilă”, iar actorul a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală, anunță reprezentanții Spitalului Foișor. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost supus joia trecută unei operații de îndepărtare a protezei care devenise ea însăși sursă de infecție.
La un an și patru luni, Lia a fost operată minim invaziv pentru o malformație pulmonară rară. Acum este complet sănătoasă Se spune că nu trebuie să-ți fie frică de bolile cu leac, adică de patologiile care au o rezolvare medicală. Și totuși, în unele situații, cel mai dificil este să găsești calea ce duce de la diagnostic la restabilirea stării de sănătate. Iar atunci când soluțiile pe care le cauți sunt pentru unicul copil, care a venit pe lume cu o malformație pulmonară rară, pentru părinți totul capătă accente dramatice. „Vreau să povestesc experiența mea, pentru ca altor părinți, care s-ar putea afla într-un context similar, să le fie mai ușor!”, spune mama Liei, o fetiță de un an și 4 luni, operată și vindecată la Ponderas Academic Hospital, de o echipă medicală coordonată de dr. Felix Dobrițoiu.
Cel mai experimentat diplomat al Chinei afirmă că guvernul american „își pierde mințile” Decizia guvernului american de a crește taxele vamale pentru o serie de importuri din China este un semn de slăbiciune, nu unul de forță, și arată că unii din Statele Unite „își pierd mințile”, a declarat miercuri ministrul chinez de externe în comentarii neobișnuit de dure, potrivit Reuters.
Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul bugetar al României în 2024 Comisia Europeană a avertizat că deficitul guvernamental va urca la 6,9% din PIB în 2024 şi la 7% din PIB în 2025 din cauza creşterii cheltuielilor, conform previziunilor economice de primăvară publicate miercuri de Executivul comunitar.
Chirurg de la Institutul Oncologic din Bucureşti, suspectat că a uitat o compresă într-o pacientă, care a făcut septicemie și a murit Un medic de la Institutul Oncologic din Capitală este audiat, miercuri, la sediul Poliţiei judeţene Dâmboviţa, într-un dosar de ucidere din culpă, potrivit News.ro. Chirurgul este suspectat că a uitat o compresă într-o pacientă pe care a operat-o, care a murit în urma unei septicemii.
Ce putem înțelege din recentele schimbări de personal făcute de Putin? Există multe explicații pentru înlocuirea lui Serghei Șoigu cu Andrei Belousov în funcția de ministru al Apărării al Rusiei și înlocuirea lui Nikolai Patrușev cu Șoigu în funcția de secretar al Consiliului de Securitate. Dar înțelegem cu adevărat semnificația acestor schimbări?
VIDEO Shakira cântă imnul oficial al turneului Copa America 2024 Fanii fotbalului s-au delectat cu melodiile columbiencei Shakira la două ediții ale Campionatului Mondial (2010 și 2014), iar celebra solistă oferă acum și imnul oficial al turneului Copa America 2024, scrie EFE.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by