ULTIMA ORA
fanatik.ro: Cine e „proletarul" din Partidul Socialist Român, candidat la europarlamentare, cu o avere uriașă. Are șapte terenuri, patru case și două apartamente Alianța Politică România Socialistă (APRS) este formată din Partidul Socialist Român, al cărui președinte este Constantin Rotaru, și Partidul Social Democrat al Muncitorilor, formațiunea în fruntea căreia se află Constantin Ionescu. APRS are o listă comună pentru alegerile europarlamentare, care conține numele a 43 de candidați.
Schimbare la vârful site-ului Digi24: Pleacă redactorul-şef, vine actualul şef de la Adevărul / La Adevărul urmează „un amplu proces de restructurare” Redactorul-şef al site-ului Digi 24, Adriana Duțulescu, pleacă după cinci ani din această poziție. Locul acesteia va fi luat de către actualul director editorial al ziarului Adevărul, Dan Marinescu, care va pleca din trust după 11 ani. Directorul general al Adevărul Holding, Cristi Stancu, spune, conform Paginademedia.ro, că ziarul „va trece în perioada următoare printr-un amplu proces de restructurare”.
VIDEO Ce este proiectul Astra de la Google și cum poate duce folosirea inteligenței artificiale la un alt nivel ​Google a prezentat cele mai noi aplicații de AI generativ la care lucrează, iar cel mai interesant anunț este legat de „proiectul Astra” unde un „agent” conversațional foarte avansat răspunde în timp real la întrebări, în funcție de locul spre care îndrepți camera telefonului.
Bărbatul omorât în bătaie în Crângași a avut o altercație cu tinerii care l-au ucis. L-au prins după ce a căzut pe șosea Un bărbat a fost atacat marți seară și lovit fără milă, până și-a dat ultima suflare, pe un bulevard din Capitală. Suspecții, unul dintre ei minor, au reușit să fugă, iar polițiștii i-au căutat aproape două ore.
​VIDEO Momentul în care interlopul „Musca” a evadat într-o ambuscadă în care au fost uciși doi polițiști Mohamed Amra, un traficant de droguri poreclit „Musca”, este cea mai căutată persoană din Franța, după ce a evadat marți dintr-o dubă a poliției într-o ambuscadă în care doi ofițeri au murit, iar alți trei au fost răniți, în apropiere de Paris.
Mugur Isărescu: Încercăm să dăm inflația treptat în jos. Nu bruscăm economia, nu apăsăm brutal pe frână Nu bruscăm economia, nu apăsăm brutal pe frână, pe politică monetară ca să nu creem o recesiune pentru că asta ne mai trebuie într-un an electoral, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.
Reuters: SUA au amenințat Raiffeisen Bank că îi taie accesul la dolari din cauza afacerilor din Rusia Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, în scris, de Trezoreria SUA că accesul său la sistemul financiar american ar putea fi oprit din cauza afacerilor cu Rusia, a dezvăluit pentru Reuters o sursă care a avut acces la corespondenţa băncii austriece, relatează Agerpres.
Coppa Italia: Atalanta vs Juventus - Ora revanşei pentru Gasperini Atalanta - Juventus, meci contând pentru finala Cupei Italiei, este programat, miercuri, 15 mai, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma, şi va fi transmis în direct de Prima Sport 2.
Cupa României: Corvinul vs Oţelul - Finala marilor surprize Corvinul - Oţelul, meci contând pentru finala Cupei României, este programat, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu, şi va fi transmis de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.
Creșterile salariale nu-l ajută pe Isărescu să taie din dobânzi. Mai mult, datele INS contrazic așteptările BNR, care vorbea ieri de o "creștere economică notabilă" Creșterea salariilor a rămas robustă în martie, potrivit datelor transmise miercuri de Statistică, punând presiune pe Banca Centrală în privința reducerii dobânzii cheie.
Cine este Mohamed Amra, interlopul francez care a evadat într-o ambuscadă în care au fost uciși doi polițiști Sute de ofițeri de poliție din regiunea franceză Normandia îl caută miercuri pentru a doua zi pe bărbatul care a evadat dintr-o dubă de poliție după o ambuscadă în care au fost uciși doi ofițeri de poliție. Potrivit unei biografii făcute de BBC, Mohamed Amra, poreclit „Musca”, are legături cu o grupare interlopă din Marsilia, oraș care se confruntă cu o creștere a violențelor legate de traficul de droguri.
CEO-ul Nvidia, Jensen Huang, câștigă mai puțin decât șefii Netflix / Ce pachete salariale primesc aceștia Jensen Huang, CEO-ul companiei tech cu cea mai spectaculoasă ascensiune anul trecut, Nvidia, a primit o majorare salarială de 60%, însă tot câștigă mai puțin decât unii dintre șefii marilor companii din domeniul divertismentului, precum Netflix, relatează Business Insider.
VIDEO Un crainic de ring se retrage după o gafă care a devenit virală: „Nu voi mai fi sacul de box al lumii” Dan Hennessey a anunțat că va renunța la funcția de crainic de ring, după ce a anunțat greșit câștigătoarea la finalul meciului pentru titlul WBA la categoria cocoș dintre Nina Hughes și Cherneka Johnson.
Una víctima de trata en Rumania: “Me raptaron con 15 años y me encerraron cuatro meses para prostituirme” España es uno de los principales países de destino de las menores prostituidas que salen del país. El 40% de las adolescentes proviene de instituciones de protección de menores. El horror entrecorta la voz de Roxana, una joven de 19 años que prefiere mantener el anonimato por haber sufrido, cuando todavía era una adolescente, una forma de esclavitud moderna: la explotación sexual.
Cum a declanșat o decizie a politicienilor din Paris o „insurecție” cu morți și răniți într-un teritoriu francez aflat la 16.000 de km distanță - VIDEO O revoltă izbucnită în ultimele zile în Noua Caledonie, un teritoriu francez aflat în Pacific, s-a soldat cu morți și foarte mulți răniți, magazine și locuințe incendiate și numeroase arestări. Protestele au pornit după ce parlamentul de la Paris a votat marți o lege ce extinde eligibilitatea alegătorilor din teritoriu pentru a-i include pe cetățenii francezi care locuiesc pe insulă de peste 10 ani, o schimbare care, spun criticii, ar putea marginaliza populația indigenă, potrivit AFP și Reuters.
​SONDAJ LIVE Merita Simona Halep să primească un wildcard la Roland Garros? Organizatorii de la Roland Garros au decis să nu îi ofere un wildcard Simonei Halep pentru Grand Slamul de la Paris. Jurnalistul HotNews.ro Adrian Ilincescu explică miercuri într-un articol de opinie, de ce refuzul francezilor de a o lăsa în afara participantelor din 2024 pe Simona Halep, campioană pe zgura de pe Chatrier în 2018 și finalistă în alte două rânduri (2014 și 2017), nu este unul surprinzător.
​Cum îți alegi festivalul de muzică ideal pentru vara lui 2024 Artiști sau atmosferă? Într-un oraș sau mai bine departe de urban? Cu gașca de prieteni sau singur? Dacă vrei să alegi un festival de muzică la care să mergi vara aceasta, piața românească e suficient de generoasă în opțiuni. Festivalurile, la fel ca oamenii care le frecventează, au personalități unice, cu atmosferă și oferte de program diferite. Am întrebat oamenii din echipa Electric Castle care ar fi cele mai utile repere în alegerea festivalului care să ți se potrivească cel mai bine.
Lămuriri despre refuzul organizatorilor de la Roland Garros de a-i oferi Simonei Halep un wild card. Nu e despre România OPINIE. Decizia francezilor o lasă în afara participantelor din 2024 pe Simona Halep, campioană pe zgura de pe Chatrier în 2018 și finalistă în alte două rânduri (2014 și 2017). Dar organizatorii de la Roland Garros și-au respectat cu strictețe direcția în ceea ce privește acordarea de wild card-uri. Un alt important campion, Dominic Thiem, care a jucat două finale la Roland Garros, în 2018 și 2019, a pățit la fel.
Filmul crimei din Crângași: Un bărbat a fost omorât în bătaie în mijlocul unei intersecții, sub privirile a numeroși oameni. Atacatorii, de 16 și 20 de ani, i-au aplicat „numeroase lovituri” cu bâtele - procurori Un bărbat de 46 de ani a murit ucis în bătaie, marți seară, lângă stația de metrou Crângasi, suspecții fiind doi tineri de 16 și 20 de ani. Peocurorii spun că atacatorii i-au aplicat victimei „numeroase lovituri cu araci din lemn pe care i-au luat de apropiere”, iar la aceste scene a asistat - în mijlocul unei intersecii - „un număr mare de persoane” - pietoni și șoferi.
Cannes 2024: Meryl Streep, recompensată cu un Palme d'Or onorific. „Sunt atât de fericită că nu v-aţi plictisit de mine” Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, premiată de trei ori cu Oscar, a primit marţi seară, în cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, un trofeu Palme d'Or onorific, care imortalizează „locul ei de neşters în istoria cinematografiei", informează AFP.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by