MEDIA & PUBLICITATE
România scapă deocamdată de scumpirea Spotify Spotify a confirmat scumpirea abonamentelor, vehiculată de săptămâna trecută, însă în România preţurile rămân deocamdată aceleaşi.
Control intern la TVR cu privire la achiziţiile de evenimente sportive din ultimii 9 ani Managementul Televiziunii Române a dispus demararea unei proceduri de control intern prin care va fi verificat modul de achiziţie de către Societatea Română de Televiziune (SRTv) a tuturor evenimentelor sportive din ultimii 9 ani, se arată într-un comunicat transmis joi de TVR.
A demisionat directoarea OnlyFans, după mai puțin de 2 ani în funcție Amrapali „Ami” Gan și-a anunțat marți demisia din funcția de director general (CEO) al platformei online OnlyFans, prin care se fac bani și din conținut video pentru adulți.
Concurs național de soluții, cu premii, pentru brandul Stațiunii Mamaia, după eșecul siglei de stoc Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța, care reunește municipalitatea și operatorii din turism, a anunțat, marți, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că va organiza un concurs național de soluții, cu premii, pentru crearea noului brand al Stațiunii Mamaia, după eșecul de săptămâna trecută, când a fost inaugurată o siglă preluată, în cea mai mare parte, de pe un site de imagini de stoc.
FOTO Stațiunea Mamaia are siglă nouă din 2023 Începând cu vara anului 2023, stațiunea Mamaia va fi reprezentată de o nouă identitate de brand, inclusiv un nou logo și un slogan, realizate la inițiativa Organizației de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța, o asociere constituită de autoritatea locală și patronatele din turism, pentru gestionarea activităților de promovare.
Google va elimina linkurile către presa canadiană / Facebook și Instagram, decizii similare Google a anunțat joi că va elimina linkurile către presa canadiană, ca răspuns la o lege adoptată recent care obligă giganții web să plătească pentru a distribui conținutul media local, potrivit AFP.
National Geographic renunță la toți redactorii săi. Viitorul celebrei reviste se anunță sumbru Revista National Geographic, faimoasă pentru articolele sale despre natură, istorie și știință, dar și pentru fotografii, va renunța la toți redactorii salariați în SUA. Grupul Disney, care deține revista, spune că ea va apărea în continuare în variantă tipărită în engleză, cu aceeași frecvență. Urmează alte tăieri pentru celebrul dreptunghi galben.
Salariile jurnaliștilor din Agerpres ar putea să scadă cu 50%. Cei de la marketing sau imprimare nu sunt afectați / Unii reporteri anunță că intră în greva foamei la Palatul Victoria și la Cotroceni Reporterii, redactorii, fotoreporterii, corespondenții speciali și videojurnaliștii din AGERPRES riscă diminuări salariale cu până la 50% de la 1 iulie, din cauza unor interpretări cotroversate ale Legii Salarizării de către Curtea de Conturi, se arată într-un comunicat al MediaSind.
Cum funcționează propaganda rusă? / Parisul denunță o vastă campanie de dezinformare rusă care vizează în special presa Marți, Franța a acuzat Rusia că se află în spatele unei vaste operațiuni de interferență digitală care implică publicarea de articole false ostile Ucrainei în marile ziare franceze, acțiuni care fac parte din „războiul hibrid” al Moscovei, potrivit AFP.
Amendă pentru Realitatea Plus după ce Alexandra Păcuraru a dat cu tămâie ca „să iasă dracii”, într-o emisiune pe tema educației Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat postul Realitatea Plus cu 4.000 de euro (20.000 de lei) pentru o emisiune în care realizatoarea Alexandra Păcuraru, fiica patronului postului de televiziune, a dat cu tămâie în studio, cu mesajul „La draci poţi să faci orice, doamna ministru al Educaţiei, pe noi lasă-ne aşa cum ne-a lăsat Dumnezeu”, scrie Paginademedia.ro.
New York Times își lansează prima aplicație audio, impulsionat de succesul podcasting-ului New York Times a lansat miercuri o nouă aplicație audio pentru abonații săi, primul serviciu de acest gen care reunește podcasturile sale, precum „The Daily”, articolele citite și rețetele, potrivit AFP.
Realitatea Plus, obligată de CNA să difuzeze timp de 10 minute în prime-time textul unei decizii de sancţionare Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune Realitatea Plus cu obligarea de a difuza pe 18 mai, între orele 19:00 şi 19:10, numai textul deciziei de sancţionare, din cauza încălcării legislaţiei în domeniul informării obiective a publicului, prin asigurarea separării clare a opiniilor de fapte.
Mai multe companii importante nu mai au publicitate pe România TV Patru mărci din pharma şi îngrijire personală nu au mai avut reclame pe România TV din 22 aprilie. Este vorba de Parodontax (pastă de dinţi) Sensodyne, Advil şi crema pentru proteze dentare Corega. Toate cele patru branduri sunt deţinute de compania GlaxoSmithKline, potrivit Paginademedia.ro.
Moartea jurnalistei Iulia Marin. Audit intern la Ringier, cerut de conducerea din România O firmă independentă de avocatură va face un audit la Ringier România, cerut de managementul companiei din România, după cazul Iulia Marin, jurnalista de la Libertatea care a murit la doar 32 de ani, scrie Pagina de Media.
VIDEO România TV, amendată de CNA cu 100.000 de lei pentru emisiunile lui Ciutacu despre moartea ziaristei Iulia Marin: „Nimeni nu a acuzat pe nimeni de nimic” Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat cu 100.000 de lei, adică 20.000 de euro, postul România TV, pentru două dintre emisiunile realizate de Victor Ciutacu după moartea jurnalistei Iulia Marin, la doar 32 de ani.
Un mare client de publicitate a dispărut în ultimele zile de pe România TV Vodafone și alte două firme au dispărut din calupurile de publicitate ale postului România TV după atacurile declanșate în emisiunile lui Victor Ciutacu în cazul jurnalistei Iulia Marin, care a murit la doar 32 de ani, scrie Pagina de Media.
Derapajele grave de la România TV în cazul morții jurnalistei Iulia Marin, discutate acum de CNA, în prezența Victor Ciutacu / RTV: „De 5 zile, România TV și angajații săi sunt cei supuși adevăratului linșaj” / „În curtea „Libertății” s-au întâmplat 3 nenorociri în 2 ani” Consiliul Național al Audiovizualului a discutat, marți, sesizările făcute în cazul emisiunii realizate de Victor Ciutacu la România TV, unde moartea jurnalistei Iulia Marin a fost calificată prin fraze precum: „Oamenii ăia sunt tulburați psihic, produceau materiale de presă”, „Pixul domnișoarei Marin e o armă. Care folosită cu ticăloșie poate distruge destine”, „Rătăcită promovată ca experiment de presă” sau „N-aș lăsa un om cu probleme psihice să lucreze la mine”. La ședință a luat parte și Victor Ciutacu, care a susținut aceleași teze, i-a acuzat pe membrii CNA de lipsă de imparțialitate și a reclamat că a fost chemat pentru a i se face un rechizitoriu.
CNN l-a concediat pe Don Lemon, gazda emisiunii „CNN This Morning” / Postul nu a oferit vreo explicație „Don va face parte pentru totdeauna din familia CNN și îi mulțumim pentru contribuțiile sale din ultimii 17 ani”, a declarat directorul general al CNN, Chris Licht, într-o notă adresată personalului. „Îi urăm succes și îl vom încuraja în viitoarele sale activități”.
Reacție delirantă pe RomaniaTV.net după derapajele de la televizor: „Reclamația la CNA și petiția semnată de către cadrele Soroşiste au scopul să-l cenzureze pe Victor Ciutacu” O reacție virulentă și cu acuze puternice a fost publicată sâmbătă pe site-ul romaniatv.net, site-ul televiziunii România TV, acuzată în ultimele zile pentru gravele derapaje din timpul emisiunilor moderate de Victor Ciutacu în legătura cu moartea jurnalistei de 32 de ani de la Libertatea, Iulia Marin.
Ridicarea licenței România TV după recentele derapaje? Ce spune Cătălin Tolontan și de ce nu e de acord cu o astfel de măsură Recentele derapaje de la televiziunea România TV în jurul morții jurnalistei Iulia Marin de la Libertatea au declanșat o reacție vehemente în presă și în societatea civilă - sute de redacții de presă, asociații și personalități semnând un apel demarat de Libertatea împotriva contra discursului care incită la ură și discriminare practicat de postul de televiziune. Retragerea licenței RTV, însă, e un pas prea extrem, consideră Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial pentru Libertatea și GSP.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by