MEDIA & PUBLICITATE
Paginademedia. Robert Turcescu se întoarce la B1 TV ca realizator Robert Turcescu va fi din nou realizator de televiziune, la postul de ştiri B1 TV unde se va ocupa de intervalul orar 16.00-18.00, de luni până joi, anunță Paginademedia.ro.

Premieră în outdoor-ul digital: primul ecran 3D din România Companiile Mobexpert și Euromedia dezvoltă un parteneriat pentru amplasarea de ecrane digitale de mari dimensiuni pe magazinele Mobexpert.
Primele doua proiecte au fost finalizate la începutul lunii martie, cu primul ecran pe colț din România. Acesta este amplasat pe pereții exteriori ai magazinului Mobexpert din Baneasa Shopping Center, are 111 metri pătrați și poate difuza inclusiv spoturi publicitare 3D.
Facebook a schimbat modul cum afișează linkurile la siteurile de știri, inclusiv în România Rețeaua de socializare Facebook a început să schimbe modul cum afișează linkurile către site-urile de știri, motivând schimbarea cu un articol al directivei europene pe tema drepturilor de autor.
Cea mai mare amendă dată de CNA pentru dezinformare referitoare la războiul din Ucraina Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, joi, postul Gold FM cu două amenzi, de 100.000 de lei şi, respectiv, de 10.000 de lei, pentru modul de reflectare a agresiunii Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.
Agenția românească five elements digital este pentru al treilea an la rând nominalizată Best SEO Agency la European Search Awards 2022 Ediția din 2022 a competiției European Search Awards readuce România pentru al treilea an la rând prin agenția five elements digital pe lista scurtă a companiilor europene, fiind nominalizată pentru premiul „Best Small SEO Agency”.
HotNews.ro angajează jurnaliști. Trimite-ne CV-ul tău HotNews.ro își mărește echipa și cautăm colegi și colege noi.
VIDEO Social Media Summit București 2022, evenimentul de referință pentru specialiștii în social media marketing Strategiile de marketing s-au adaptat din mers, dar asta nu înseamnă că toate au avut rezultatele dorite. Oamenii vor altceva de la branduri în 2022 și marketingul trebuie nu doar să țină pasul cu aceștia, ci să anticipeze noile trenduri. Revista Biz te invită să urmărești conferința profesioniștilor care îți prezintă tendințele și principalii jucători din social media, alături de cei mai influenți oameni din online și comunicare.Intră în articol pentru a vedea înregistrarea evenimentului
VIDEO: Elisabeta Moraru, Google România, la Digital Lead: 110 canale românești de YouTube au peste 1 milion de abonați Elisabeta Moraru, Country Manager Google România, a explicat la Digital Lead, modul în care pandemia a influențat obiceiurile de consum ale românilor și cum s-a schimbat tiparul de consum al platformei YouTube în ultimii 2 ani. Digital Lead este o serie de interviuri in format video-podcast care își propune să dezbată principalele tendințe din mediul digital, alături de profesioniști în digital din companii de top și antreprenori care își dezvoltă business-ul cu ajutorul instrumentelor online.
Cunoscut fotoreporter ucrainean aflat în prima linie a frontului, dat dispărut Cunoscutul fotoreporter ucrainean Max Levin, care relata din prima linie a frontului, lângă Kiev, a fost dat dispărut, scrie CNN, care citează un prieten al acestuia.
Jurnalista care a protestat în direct la televiziunea rusă, numită „trădătoare” de către fostul său șef / Ce acuzații îi sunt aduse Marinei Ovsyannikova Șeful departamentului de știri de la Pervîi Kanal, principalul canal de televiziune de stat din Rusia, o acuză de „trădare" pe Marina Ovsiannikova, jurnalista care a protestat în direct, în timpul buletinului de știri, conform BBC.
O cunoscută prezentatoare de la unul dintre cele mai importante posturi TV din Rusia a părăsit țara O cunoscută prezentatoare de știri la unul dintre cele mai importante posturi TV din Rusia a demisionat și a părăsit țara, scrie BBC.
Pagina de Media: Gafă la Antena 3. A dat pe post imagini dintr-un joc pe calculator ca fiind de la conflictele din Ucraina În avalanşa de imagini video care au legătură (sau nu) cu războiul din Ucraina, Antena 3 a picat în plasa dezinformării, scrie Pagina de Media.
Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă Diana Şoşoacă nu a mai intrat la Kanal D, după ce postul de televiziune a decis să nu mai difuzeze emisiunea "40 de întrebări" cu Denise Rifai, care o avea invitată pe senatoare, scrie Pagina de Media.
Optimized și StartupCafe.ro lansează Digital Lead, o nouă emisiune video despre tendințe în mediul digital Digital Lead își propune să dezbată principalele tendințe din mediul online, alături de profesioniști în digital din companii de top și antreprenori care își dezvoltă business-ul cu ajutorul instrumentelor online.
VIDEO Află cum gândește un creator de conținut! Creatori de conținut din diverse domenii și industrii dezvăluie detalii despre procesul de creație, despre cum găsesc ideile și cum le identifică pe cele cu cel mai mare potențial de implementare.
Facebook News, fluxul de știri rezervat conținutului jurnalistic de calitate, intră în Franța Facebook lansează de marți în Franța fluxul de știri rezervat conținutului jurnalistic, Facebook News, o garanție de vizibilitate sporită pentru mass-media și o încercare de curățare a imaginii în fața acuzațiilor de dezinformare care vizează rețeaua de socializare, potrivit AFP.
CA al SRTv a votat pentru reînfiinţarea posturilor TVR Cultural şi TVR Info Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a votat, în şedinţa de miercuri, reînfiinţarea posturilor TVR Info şi TVR Cultural, potrivit Agerpres. Emisia TVR Cultural a fost suspendată în septembrie 2012, în contextul în care televiziunea publică acumulase la acel moment datorii de circa 140 de milioane de euro.
Naşul TV şi Realitatea Plus, amendate de CNA cu câte 10.000 de lei pentru modul de abordare a subiectelor referitoare la Covid-19 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, marţi, posturile Naşul TV şi Realitatea Plus cu amenzi de 10.000 de lei fiecare, în urma sesizărilor privind modul în care au fost abordate temele referitoare la pandemia de Covid-19.
Marius Tucă pleacă de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu- paginademedia.ro Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu vor mai colabora în proiectele media. Marius Tucă îşi realiza talk-show-ul Marius Tucă Show la Aleph News dar, de la începuptul anului, emisiunile care intră pe post sunt reluări.
Șeful CNN, Jeff Zucker, a demisionat după dezvăluirea relației pe care o are cu o colegă Șeful CNN Worldwide, Jeff Zucker, a demisionat miercuri, după dezvăluirile privind relația amoroasă cu colega sa Allison Gollust, care este director de marketing al companiei. Cei doi sunt cei care au decis concedierea prezentatorului vedetă Chris Cuomo.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by