MEDIA & PUBLICITATE
BuzzFeed News, un simbol al știrilor online gratuite, se va închide BuzzFeed News se va închide ca parte a unui plan de reducere a costurilor, a anunțat joi conducerea grupului, pecetluind astfel dispariția unei figuri importante în domeniul știrilor online gratuite, scrie AFP.
VIDEO Dragoş Pătraru îşi retrage emisiunea „Starea Naţiei” de la Prima TV, după aproape cinci ani: „De această dată nu avem niciun motiv de scandal” Dragoș Pătraru a anunțat că își retrage „Starea Naţiei” de la Prima TV, el spunând că de această dată nu există niciun motiv de scandal, doar că nu a fost plătit la zi de către postul de televiziune, care îi găzduiește emisiunea începând cu august 2018.
Agenția five elements digital, nominalizată la European Search Awards 2023 Agenția five elements digital a fost nominalizată la categoria Best Small SEO Agency în cadrul competiției European Search Awards 2023. Este al patrulea an consecutiv în care compania e în această cursă și este un rezultat al succeselor înregistrate atât pe plan local, cât și internațional, potrivit unui comunicat al companiei.
O nouă încercare: Aleșii americani vor să ajute mass-media să negocieze cu Big Tech Un grup bipartizan de legislatori americani a reintrodus un proiect de lege pentru a permite organizațiilor de presă să se unească pentru a negocia tarifele pentru publicitate cu giganți din domeniul tehnologiei, precum Google, de la Alphabet Inc., scrie Reuters.
The Guardian își cere scuze pentru legăturile fondatorului său cu sclavia Trustul care deține cotidianul britanic The Guardian și-a cerut scuze marți pentru implicarea fondatorului său în sclavia de la începutul secolului al XIX-lea și a anunțat un program de „justiție reparatorie”.
Unul dintre cei mai vechi și cunoscuți comentatori TVR a fost concediat / Marian Olaianos a fost acuzat că a agresat o colegă Marian Olaianos, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi ai TVR, a fost concediat, după 24 de ani de când s-a angajat la postul public de televiziune. Desfacerea contractului de muncă a fost luată ca sancțiune disciplinară, după ce acesta a fost implicat într-un scandal, fiind acuzat că și-a agresat o colegă.
Cum au câștigat 2 firme din Sibiu un contract de peste 8 milioane de euro pentru promovarea a peste 300 de obiective turistice din România Terra Building și Eventya, două firme din Sibiu, au câștigat luna trecută, prin licitație, la capătul a două contestații depuse de grupul GMP Advertising, controlat de Felix Tătaru, un contract de peste 8 milioane de euro pentru promovarea a peste 300 de obiective turistice din România. Contractul este finanțat prin PNRR și gestionat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).
România TV amendată pentru două emisiuni cu Dan Puric și Cristian Terheş ​Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, joi, postul România TV cu două amenzi de câte 10.000 de lei şi două somaţii publice din cauza încălcărilor legislaţiei referitoare la informarea obiectivă a publicului şi asigurarea unei distincţii clare între fapte şi opinii, ca şi a acelora care reglementează obligativitatea prezentării unui punct de vedere al minorităţilor etnice, religioase sau sexuale în prezentarea unor probleme de interes public.
TVR Sport şi TVR Folclor - două noi canale ale Televiziunii Publice Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a aprobat, joi, înfiinţarea a două noi canale - TVR Sport şi TVR Folclor.
Un fost angajat TVR ar fi angajat oferte de aproape 7 milioane de euro în numele instituției. Totul s-a aflat când au venit primele facturi Reprezentanții Televiziunii Publice au făcut o nouă plângere împotriva lui Cristian Oprean, fost jurnalist de sport al postului, pentru abuz de încredere și înșelăciune.
CNA a publicat lista „must carry” cu posturile TV care trebuie preluate obligatoriu Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a publicat, joi, lista cu posturile TV care trebuie transmise obligatoriu în 2023 de către furnizorii de televiziune prin cablu, informează Agerpres.
„S-a vorbit prea mult despre Bode, amendă” / B1 TV, amendată cu 10.000 de lei de CNA pentru emisiunea „Bună, România” Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat postul de televiziune B1 TV cu 10.000 de lei pentru 24 de ediţii ale emisiunii „Bună, România”, toate despre ministrul de Interne Lucian Bode, motivul invocat fiind că au fost lipsite de echilibru, scrie Pagina de Media.
Concedieri în serie la CNN, Vox Media, The Washington Post pe fondul climatului economic sumbru Această iarnă este marcată de concedieri în serie în mass-media americane, CNN, Vox Media, The Washington Post, o tendinţă care continuă pe fondul climatului economic sumbru, scrie AFP, citată de News.ro.
GSP. Ținta pe Mihai Mironică și Ioana Cosma. Tolontan, despre concedierile de la Pro Arena Câțiva dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de sport au fost anunțați că nu mai e loc pentru ei. Dar e loc pentru dezbatere.
Plângere penală depusă de TVR: Un angajat ar fi cumpărat 700 de bilete la mondialul de fotbal din Qatar pe care le-ar fi vândut altor persoane Reprezentanții Televiziunii Române au depus marți o plângere penală privind modul în care au fost achiziționate și gestionate biletele oferite televiziunii publice, la prețuri speciale, de organizatorul Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2022, informeqază Presshub.ro
Raportul ONU: Stratul de ozon se reface încet, urmând să își revină în câteva decenii Stratul protector de ozon al Pământului se reface într-un ritm care va remedia complet gaura de deasupra Antarcticii în aproximativ 43 de ani, potrivit unui raport al Națiunilor Unite, citat de Al Jazeera.
Peste 30.000 de petiții la ANRE în 2022: Autoritatea alocă încă 10 milioane de lei într-o campanie media la TV, online și social media Românii au făcut anul trecut peste 30.000 de petiții la ANRE, pe fondul creșterii prețurilor la energie și gaze, dar și a schimbărilor legislative, motiv pentru care autoritatea vrea să facă o nouă campanie de informare privind drepturile utilizatorilor, inclusiv cel de schimbare a furnizorilor, fără costuri suplimentare.
Berlusconi a vândut cotidianul „Il Giornale”, care a fost cumpărat de familia Angelucci Berlusconi a vândut „Il Giornale”. Vestea a fost anunțată de directorul adjunct al ziarului milanez, Nicola Porro, printr-un mesaj pe Twitter pe 31 decembrie, deși știrea circula deja de câteva zile, potrivit La Stampa, citat de Rador.
Cel mai vechi ziar din România a împlinit 170 de ani Cel mai vechi ziar din ţară, „Telegraful Român”, publicație a Mitropoliei Ardealului, a împlinit marţi 170 de ani de apariţie, fără întrerupere.
Michael Bloomberg vrea să cumpere The Washington Post / Ce alte ținte media majore mai are miliardarul? Michael Bloomberg, omul de afaceri miliardar și mogul media, este interesat să achiziționeze fie compania mamă a Wall Street Journal, Dow Jones, fie The Washington Post, a declarat o sursă familiarizată pentru Axios.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by