MEDIA & PUBLICITATE
CNA a amendat România TV cu 45.000 de lei pentru emisiuni şi dezbateri în care s-au făcut referiri la Clotilde Armand şi Raed Arafat Postul România TV a fost amendat, miercuri, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), cu 45.000 de lei pentru emisiuni de ştiri şi dezbateri în care s-au făcut referiri la primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi la şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.
Postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, amendat cu 10.000 de lei de CNA, alături de Antena 3 și România TV pentru emisiuni legate de pandemie și vaccinare Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a dat, în perioada iunie-octombrie 2021, 26 de sancţiuni, dintre care 15 amenzi şi 11 somaţii, mai multor radiodifuzori pentru emisiuni cu subiecte despre pandemia de Covid-19 şi vaccinare. printre cei amendați se numără și Radio Dobrogea, postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, unde IPS Teodosie s-a lansat recent într-o pledoarie împotriva vaccinării anti-COVID, i-a îndemnat pe oameni "să se adreseze în masă justiției" privind restrângerea unor drepturi pentru cei nevaccinați și a făcut un "apel la juriști să se mobilizeze și să îi apere".
Lituania: Site-urile de știri opresc comentariile publice despre Covid-19 / "Succesul campaniei de vaccinare trebuie să fie cauza noastră comună” Cele mai mari portaluri de știri lituaniene au anunțat miercuri că opresc comentariile publicului asupra articolelor lor Covid-19 pentru a combate valul teoriilor conspirative promovate de antivacciniști, scrie AFP.
Haosul CNA: Doar 6 sesizări #fakenewsCovid, rezolvate în 4 luni. Transcrierea emisiunilor se face "de mână" Consiliul Național al Audiovizualului funcționează cu personal puțin și cu aparatură și metodologii învechite, dezvăluie, într-un interviu acordat RFI, Mircea Toma, membru în CNA. El justifică astfel ineficiența cu care CNA identifică și sancționează dezinformările din mass media cu privire la pandemie și vaccinare. Personalul care monitorizează emisiunile TV încă face transcrierile „de mână”.
Antena 1 suspendă emisia azi, pentru 10 minute - sancțiune CNA Postul Antena 1 va suspenda joi emisia, timp de 10 minute, de la ora 19.00, din cauza derapajelor din emisiunea "Acces Direct" în care a fost tratat cazul celor doi gemeni care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. Decizia a fost luată de către Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).
webPR - ​THE NEW: agenția de mâine se naște astăzi în familia MCCANNPR+ Sub deviza "scratch that", THE NEW promite o atitudine de digital punk și un model de business disruptiv, unde costurile variază în funcție de chimia client-agenție și de valorile comune. Chemistry BONUS pentru 2021: clientul stabilește fee-ul la prima campanie.
Miză de milioane de euro în scandalul dintre marile edituri și Bookster, așa numitul "Uber" al bibliotecilor publice. Istoria unui proces învăluit în tăcere Miza procesului deschis de marile edituri în anul 2019 împotriva Bookster, autodescris ca "Uber-ul" bibliotecilor publice, o reprezintă venituri de milioane de euro de care producătorii de carte se văd lipsiți prin apariția unui serviciu care face bani împrumutând gratuit cărți fix celor care cumpărau cel mai mult - angajații din corporații. În timp ce instanța ar putea decide în câteva zile dacă afacerea Bookster este în regulă, Consiliul Concurenței verifică mai nou dacă editurile s-au înțeles să nu mai vândă către această bibliotecă, fapt incriminat și de legislația UE.
CNA: Antena 1 - emisie suspendată timp de 10 minute, pentru reflectarea defectuoasă a cazului gemenilor din Ploieşti Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul Antena 1 cu suspendarea emisiei timp de 10 minute, între orele 19.00 şi 19.10, din cauza încălcării legislaţiei audiovizuale în cazul celor doi gemeni care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti.
Mandatele directorilor generali interimari din TVR și Radio, prelungite cu 30 de zile. Cîțu dă vina pe parlamentarii care fac competiție cu moțiuni Guvernul a decis să prelungească cu încă 30 de zile mandatele directorilor generali interimari de la TVR și Radioul Public, Ramona Săseanu și respectiv Liviu Popescu, care expiră la data de 30 septembrie 2021, potrivit unei Ordonanțe adoptate miercuri de Executiv. Proiectul inițial viza prelungirea cu 60 de zile. Premierul Florin Cîțu a spus că a modificat termenul după ce a primit observații și de la Ministerul Justiției și a cerut parlamentarilor să-și facă treaba, în loc să se joace de-a moțiunile de cenzură.
Mandatele directorilor generali interimari din TVR și Radioul public expiră. De ce vrea Guvernul să le prelungească din nou Mandatele directorilor generali interimari de la TVR și Radioul Public, Ramona Săseanu și respectiv Liviu Popescu, expiră la data de 30 septembrie 2021, și până în prezent nu a fost declanșată procedura de desemnare a Consiliilor de administrație, astfel că Guvernul vrea să le prelungească din nou mandatele, potrivit unui proiect de OUG aflat miercuri pe masa Executivului. Încetarea mandatelor celor doi ar duce la blocarea funcționării celor două servicii publice de radio și televiziune, susține Guvernul.
​TikTok a sărit de 1 miliard de utilizatori activi pe lună TikTok a depășit pragul de 1 miliard de utilizatori activi pe lună - potrivit unui anunț oficial postat, luni, de rețeaua socială chinezească pe blogul său.
România TV, amendată cu 15.000 de lei, pentru declarații făcute de Şoşoacă, Mugur Mihăescu și Gelu Vişan / Care sunt afirmațiile care au atras sancțiunile Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat joi postul România TV cu 5.000 de lei pentru afirmații făcute de Diana Şoşoacă la adresa polițiștilor, pe care îi face intermediari între pedofilie și prostituție, și cu 10.000 de lei după ce Mugur Mihăescu şi Gelu Vişan l-au asociat pe Barna regimul neonazist.
Mai multe edituri, investigate pentru că ar fi refuzat în mod coordonat să vândă cărți către un anumit client / Ar fi vorba de Bookster - surse Consiliul Concurenței a anunțat joi că a deschis o investigație împotriva a 12 mari edituri de carte și Asociației Editurilor pentru un posibil comportament anticoncurențial, respectiv refuzul colectiv și coordonat de a vinde către un anumit client și/sau posibil concurent, cu intenția de a-l elimina de pe piață. Potrivit surselor HotNews.ro este vorba de biblioteca pentru corporatiști Bookster, care se află în litigiu cu marile edituri din 2019.
CNA: Amendă de 30.000 de lei pentru Naşul TV, somaţii pentru Antena 3 şi România TV Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, joi, cu o amendă de 30.000 de lei postul Naşul TV pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei audiovizuale referitoare la dreptul la propria imagine şi la informarea corectă.
​Corporate Story: Cei nouă pași decisivi prin care Netflix a devenit un gigant al serviciilor de streaming ​Aceasta este o poveste despre Netflix, istorie și nouă schimbări radicale despre care abonații nu știu mai nimic. Este despre o mare corporație care face bani – numai pentru a-și da seama că viitorul este furtunos. Este despre creșterea unei organizații care studiază date, își asumă riscuri și chiar își demolează modelul de afacere în favoarea succesului pe termen lung. Și o face iar și iar, scrie Inc.com.
Publicația americană Politico, achiziționată de germani de la fondator. Prețul tranzacției Cunoscuta publicație americană Politico va fi cumpărată de grupul german de presă Axel Springer, de la mogulul media Robert Allbritton, care o fondase în urmă cu 15 ani.
După plecarea din Pro TV, Florin Călinescu anunță ce planuri are: Am semnat un contract cu niște prieteni. Nu îmi fac televiziune că nu sunt atât de nebun După plecarea din Pro TV, Florin Călinescu anunță că se va ocupa de consultanță pentru mai multe televiziuni și a semnat deja un contract în acest sens „cu niște prieteni”.
New York Times a depășit 8 milioane de abonați Cotidianul New York Times a trecut recent borna de 8 milioane de abonați pe site-ul său și ediția tipărită și speră să aibă peste 8,5 milioane de abonați până la sfârșitul anului, potrivit unui comunicat publicat miercuri.
„Site temporar indisponibil. Am plecat cu bicicletele!”. Decizia inedită pentru presa din România, luată de publicația Turnul Sfatului „Site suspendat temporar. Am plecat cu bicicletele!”, scrie luni site-ul Turnul Sfatului, un ziar local din Sibiu, anunțând că până la ora 20:00 acesta nu va funcționa fiindcă toată redacția și-a luat o zi liberă „pentru a ne bucura de prietenie, aer liber, mișcare și natură”.
Canalul de YouTube al Sky News Australia, suspendat pentru „dezinformare” cu privire la Covid-19 YouTube a suspendat dreptul canalului de televiziune Sky News Australia să publice conţinut timp de o săptămână, după ce - spune compania - a încălcat regulile cu privire la răspândirea de informaţii false privind Covid-19.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by