MEDIA & PUBLICITATE
CNA: Realitatea Plus, amendată cu 15.000 lei pentru „acuzaţii fără dovezi” la adresa lui Onţanu în campania electorală Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat, marţi, Realitatea Plus cu 15.000 de lei pentru unele acuzaţii neprobate formulate în campania electorală la adresa unor competitori, lipsind şi punctul de vedere al celui acuzat.
A murit Harold Evans, o legendă a jurnalismului britanic Harold Evans, un monstru sacru al jurnalismului britanic, cunoscut cel mai bine pentru conducerea redacției The Sunday Times, a murit la vârsta 92 de ani, a anunțat joi soția sa Tina Brown, potrivit AFP. Acesta a decedat miercuri, la New York, din cauza insuficienței cardiace.
Jurnalistul franco-israelian Dov Alfon este noul director editorial al ”Liberation” Jurnalistul franco-israelian Dov Alfon, fost corespondent pentru cotidianul Haaretz din Paris, devine directorul editorial al ziarului Lberation, în locul lui Laurent Joffrin, anunță ziarul, citatd e AFP.
"Dirijorul în alb" de la mitingul din 10 august i-a reclamat la CNA pe Rareș Bogdan și pe Oreste / Amendă pentru Realitatea Plus Colonelul Cătălin Paraschiv - "dirijorul în alb" de la mitingul din 10 august 2018 - i-a reclamat la CNA pe Oreste Teodorescu și pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, invitat în emisiunea acestuia de la Realitatea Plus, susținând că în emisiunea din 10 august 2020 aceștia au făcut afirmații de natură să îi prejudicieze "imaginea şi demnitatea", scrie Pagina de Media.
CNA: Realitatea Plus, amendată cu 10.000 de lei, pentru „Jocuri de Putere” / România TV a primit 7.500 lei amendă pentru știrea cu Selly. Celelalte televiziuni, somate Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat, în şedinţa de joi, postul Realitatea Plus cu 10.000 de lei, pentru ediţia din 10 august a emisiunii „Jocuri de Putere”, şi mai multe televiziuni au fost amendate sau somate pentru că au avut relatări despre un accident rutier în care ar fi fost implicat vloggerul Selly - informaţie care s-a dovedit a fi o farsă.
Posturile de televiziune din Franţa sunt îndemnate să se unească împotriva platformelor de streaming Operatorii de televiziune din Franţa şi Europa trebuie să încheie alianţe pentru a putea răspunde la creşterea concurenţei venită din partea platformelor de streaming precum Netflix Inc., a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie de la M6 Metropole Television, Nicolas de Tavernost, într-un interviu acordat Le Journal du Dimanche.
A murit Emanuel Isopescu, fostul prezentator tv / Anunțul a fost făcut de fiica sa Fostul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a decedat, a anunțat fiica acestuia pe pagina ei de Facebook. În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza mai multe probleme medicale. ”A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Emil Hossu-Longin pe Facebook.
APADOR-CH: Guvernul ar putea da mână liberă instituțiilor pentru refuzarea de informații publice Secretariatul General al Guvernului (SGG) a publicat pe site-ul intituției un proiect de modificare a normelor de aplicare a Legii 544/2001. Declarativ, se dorește o îmbunătățire a modului în care legea informațiilor publice funcționează deja, de bine de rău, de aproape 20 de ani, însă, prin aceste modificări, Guvernul ar putea da mână liberă instituțiilor să refuze furnizarea de informații publice pe motiv că nu le-ar avea în forma cerută de petent, arată APADOR-CH într-un comunicat de presă.
Aleph News, noua televiziune de știri a lui Adrian Sârbu, va emite începând de marți Canalul de știri Aleph News, lansat de Adrian Sârbu, va emite începând de marți, 1 septembrie, anunță într-un comunicat reprezentanții noului post de televiziune.
Elena Vijulie Tănase, noul director al Radio Europa Liberă Jurnalista Elena Vijulie Tănase, care a plecat în urmă cu câteva săptămâni de la postul de televiziune Digi 24, va conduce platforma digitală Radio Europa Liberă, scrie Pagina de Media.
CNA a interzis reclama „Spitalul de Urgență” a primăriei sectorului 1 / „Este o minciună!” „Este o minciună!”, au exclamat la unison toți membrii Consiliului Național al Audiovizualului, cu privire la un spot al Primăriei Sectorului 1. Forul a decis, astăzi, să interzică reclama „Spitalul de Urgență”, care a rulat în ultimele săptămâni pe toate posturile de știri, potrivit paginademedia.ro.
RepMeter - un instrument inovator de măsurare a reputației brandurilor- webPR Reputația este un activ intangibil al unei companii, care poate deveni cel mai important scut de apărare într-o situație de criză. Studiile arată că jumătate dintre consumatori vor pune la îndoială atributele unui brand dacă acesta are recenzii negative, iar 70% dintre cei care își caută un job nu vor accepta unul din partea unei companii cu o reputație proastă. În plus, 8 din zece companii au observat îmbunătățiri în ceea ce privește valoarea de piață după ce și-au îmbunătățit reputația.
Radioul public a ajuns „într-un colaps fără precedent sub conducerea PSD” - acuză un membru CA al SRR Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), cel mai mare trust media din România, „se află astăzi în colaps financiar și administrativ fără precedent din cauza managementului catastrofal al lui președintelui Georgică Severin, membru PSD”, denunță, într-un raport publicat miercuri, Alexandru Muraru, reprezentantul PNL în Consiliul de Administrație al SRR.
Dosarul Sârbu-Mediafax, întors de Înalta Curte la Parchet. Instanța a anulat și expertiza care a stabilit prejudiciul de 14 milioane de euro Înalta Curte de Casație și Justiție a decis miercuri retrimiterea la Parchetul General a dosarului în care Adrian Sârbu, patronul Mediafax, este acuzat de evaziune fiscală. De asemenea, Curtea supremă a constatat nulitatea raportului de expertiză financiar contabilă judiciară şi a suplimentului la raportul de expertiză financiar contabilă judiciară. Potrivit acestora, prejudiciul estimat era de 14 milioane de euro.
LARICS: Cum să eviți pandemia informațională cu ajutorul tehnicii SIFT Infodemia, așa cum a definit-o Organizația Mondială a Sănătății (OMS) ca „o supra-abundență de informații – unele corecte, altele nu”, îngreunează accesul oamenilor la surse de încredere atunci când au mai multă nevoie de ele, potrivit unui articol al Laboratorului pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS). Pentru a ajuta la selectarea și verificarea informațiilor, expertul în information literacy, Mike Caulfield, de la Washington State University a elaborat o tehnică specială denumită SIFT (Stop, Investigate the source, Find better coverage, și Trace claims, quotes and media to the original context).
Redactorul șef de la Libertatea a demisionat Iulian Enache, redactorul șef al ziarului Libertatea, a demisionat. Enache și-a anunțat marți, pe Facebook, încetarea colaborării cu publicația.
​Elena Vijulie Tănase, demisie Digi 24: Am nevoie de altă ambianță profesională. Am nevoie de o schimbare Demisie de la Digi 24. Elena Vijulie Tănase, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa postului de televiziunea a decis să plece, după opt ani la canalul de știri, scrie Paginademedia.ro.
Filmările pentru Acces Direct au fost oprite în urma unui nou caz de COVID-19 în echipa emisiunii Au fost oprite filmările pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anunțul vine la aproximativ o săptămână de când "Vulpița" și Viorel, vedetele show-ului în acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.
Magazinele online au investit mai mult marketing digital în pandemie. Principalele bugete s-au dus către Google şi Facebook - sondaj Odată cu limitarea accesului la magazinele fizice în lunile aprilie-mai ale acestui an, atenția românilor s-a îndreptat către cumpărăturile online. Creșterea traficului magazinelor online a determinat business-urile să facă schimbări în ceea ce privește bugetele de promovare și a canalelor de marketing folosite pentru a se adapta cererii. Astfel, în lunile aprilie - iunie 2020, peste 60% dintre magazinele online au declarat că au înregistrat creștere în vânzări, arată un sondaj efectuat de o agenție de marketing online.
Pluralismul mass-media în Europa: Stagnare sau o deteriorare generală în ceea ce privește toate cele 27 de state Conform unui studiu independent realizat de Centrul pentru pluralism și libertate în mass-media, a existat o stagnare sau o deteriorare generală în ceea ce privește riscurile la adresa pluralismului mass-mediei în toate țările vizate — cele 27 de state membre ale UE plus Regatul Unit, Albania și Turcia. Studiul, luând în considerare, pentru prima dată, impactul evoluțiilor digitale, analizează amenințările și atacurile fizice și digitale asupra jurnaliștilor.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by