MEDIA & PUBLICITATE
Deutsche Welle își reactivează serviciul ungar pe fondul temerilor privind libertatea presei Postul internațional de radio german Deutsche Welle va începe să producă materiale în limba maghiară pentru prima dată după decenii, decizie determinată de îngrijorările privind declinul diversității și libertății presei în Ungaria.
Facebook va investi „cel puțin” 1 miliard de dolari în conținut de știri în 3 ani Facebook va investi „cel puțin” 1 miliard de dolari în conținut de știri în următorii trei ani, a scris miercuri într-o postare pe blog Nick Clegg, șeful afacerilor publice pentru gigantul social media, potrivit AFP.
O altă fațetă a disputei Facebook - Australia, sau duelul titanilor între Murdoch și Zuckerberg Disputa dură angajată de Australia pentru a constrânge giganții IT să plătească pentru conținutul mass-media pe care îl găzduiesc ascunde în spate și o luptă pentru putere între doi dintre cei mai puternici magnați din lume, Rupert Murdoch și Mark Zuckerberg, prinși într-un conflict al generațiilor pentru dominația în mass-media, scrie AFP.
Facebook va restricționa partajarea informațiilor în Australia pentru a nu plăti trusturilor de presă Facebook și-a anunțat miercuri intenția de a restricționa partajarea articolelor de știri și a videoclipurilor în Australia de către editori și utilizatori, datorită unui proiect de lege care va obliga platformele majore să plătească mass-media pe baza traficului generat de titluri, potrivit AFP.
Rush Limbaugh, legenda conservatoare a radioului american, a murit Celebra gazdă americană de radio Rush Limbaugh, o figură conservatoare de dreapta, cu o activitate de peste patru decenii și susținător ferm al lui Donald Trump, a murit la vârsta de 70 de ani, a anunțat familia pe pagina sa de Facebook, potrivit AFP.
BBC World News a fost interzis în China pentru „conținut care încalcă legea” / Reacția Londrei: Un atac inacceptabil asupra libertății presei Autoritatea chineză de reglementare audiovizuală a anunțat joi că a interzis difuzarea BBC World News, spunând despre conținutul canalului internațional de știri că a încălcat „grav” directivele în vigoare în țară, potrivit AFP.
Trei schimbări importante în eCommerce, în 2021 Trei tendințe majore pot oferi un ajutor important pentru antreprenorii care activează în e-commerce, arată specialiștii unei agenții specializate în campanii PPC. Chatboții, căutările vocale și instrumentele de inteligență artificială (AI) pot ajuta afacerile să fie mai aproape de clientul final și să-i ofere informațiile necesare atunci când are nevoie.
Topul tendințelor în email marketing în 2021: Comunicarea se schimbă de la mesajul „cumpără acum” către un mesaj mai empatic față de client O schimbare considerabilă în anul precedent a fost creșterea comunicării prin SMS în zona de retail, împreună cu o dezvoltare a zonelor de creație, strategie și implementare pentru mesajele transmise și a campaniilor derulate, arată analiza unei companii de email marketing. Iată principalele tendințe din domeniu pentru acest an.
Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă După ce nu a mai prins loc în Parlament, Robert Turcescu se întoarce în presă, la aproximativ șapte ani de când a recunoscut, în direct în emisiunea sa de la B1TV, că a fost ofițer acoperit, scrie Pagina de Media.
Cele mai importante trenduri din 2021 în marketing digital: Cum se vor promova firmele pe Google, Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok În urma unui an 2020 plin de provocări, în care comportamentul consumatorilor s-a schimbat la nivel global ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar piața online a înregistrat creșteri semnificative, trendurile din 2021 în marketing digital se concentrează pe conținut video, creativitate, automatizări, dar și pe testare și adaptare pentru rezultate performante, arată analiza unei agenții de performance marketing.
SUA: Rețeaua socială conservatoare Parler depune plângere împotriva Amazon Rețeaua socială conservatoare Parler, apreciată de partizanii lui Donald Trump, era offline luni, după decizia Amazon de a-i tăia accesul la serverele sale, o decizie justificată de gigantul IT prin persistența mesajelor de incitare la violență, în urma asaltului asupra Congresului american, scrie AFP.
Ministerul Sănătăţii cere CNA să analizeze o reclama unui centru privat de testare anti-Covid, dar și producţia promovată de TVR de Revelion: „Instigă la încălcarea şi nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară” Ministerul Sănătăţii a solicitat, luni, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) să analizeze două „comunicări publice” difuzate la televiziune, pe motiv că acestea ar instiga la încălcarea şi nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară necesare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus şi protejarea sănătăţii comunităţii.
Doina Gradea, reacție în scandalul programului de Revelion de la TVR 1: La băşcălie se pricepe oricine, la satiră, nu / Cifrele de audienţă arată că nu a fost o alegere greşită UPDATE Preşedintele-director general al SRTv, Doina Gradea, reacționează în scandalul programului de Revelion de la TVR 1. Ea susține că nu a intervenit în propunerile de programe pentru seara de Revelion şi aminteşte că în Statele Unite există emisiunea "Saturday Night Live", "care ridiculizează, satirizează, râde de oricine e important şi cunoscut, de la vedetă Hollywood la politicieni". Ea îi răspunde deputatului USR-PLUS Iulian Bulai, care i-a cerut demisia, și spune că, dacă la băşcălie se pricepe oricine, la satiră nu se pricepe toată lumea.
Deputatul Muraru (PNL) propune înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru televiziunea şi radioul publice Vicepreședintele Comisiei pentru Educație, deputatul liberal Alexandru Muraru, solicită o Comisie specială de anchetă pentru Televiziunea Publică și Radioul Public considerând că respingerea raportului de activitate nu ar fi suficientă, acest lucru însemnând că ”nu vom afla niciodată nivelul cenzurii, al propagandei pesediste și al deturnării din banii publici din aceste instituții”.
Bulai anunță că se va întâlni la Parlament cu șefa CNA. Discuția, după ce deputatul USR a acuzat ”bășcălia” din programul TVR de Revelion Parlamentarul USR-PLUS Iulian Bulai, care este și preşedintele Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, a anunțat că marți dimineață va avea o întâlnire informală la Parlament cu președintele CNA, Monica Gubernat.
​Un membru CNA acuză un „spectacol grotesc” al TVR de Revelion: Televiziunea publică instigă la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus Dorina Rusu, membră în Consiliul Național al Audiovizualului, s-a autosesizat după „spectacolul grotesc” oferit de TVR în noaptea de Revelion și acuză televiziunea publică de instigare la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus”.
CNA anunță că va monitoriza modul în care este reflectată în spaţiul audiovizual campania privind vaccinarea împotriva COVID-19 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va monitoriza cu celeritate modul în care este reflectată în spaţiul audiovizual campania privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România, informează CNA într-un comunicat, citează Agerpres.
SUA: New York Times admite că podcastul său de succes Caliphate a fost construit, în parte, pe o mărturie falsă Publicaţia The New York Times a recunoscut vineri că podcastul său de succes ''Caliphate'', consacrat grupării Stat Islamic, a fost construit, în parte, pe o mărturie falsă, relatează AFP.
Cristian Tudor Popescu, amendat de CNCD cu 5.000 de lei pentru „Satană în sutană” Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu cu 5.000 de lei, apreciind că „Satană în sutană” constituie o faptă de discriminare. Decizia s-a luat cu 5 voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și o abținere.
„Singur Acasă 2”, urmărit sâmbătă seară de 2,5 milioane de români Filmul „Singur Acasă 2/ Home Alone 2: Lost in New York”, cu Macaulay Culkin, Joe Pesci şi Daniel Stern, a fost urmărit, sâmbătă seară, la Pro TV, de 2,5 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat citat de News.ro.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors
WebPR
Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by